Авто

Складено рейтинг найпотворніших автомобілів за останні 40 років (ФОТО)

Share

Журналісти видання 110km на основі даних австрійського видання autorevue підготували рейтинг найгірших, з точки зору зовнішнього вигляду, автомобілів.

Відкриває список легендарний Mercedes-Benz S-Class ( W140 ). Вибір журналістів вельми спірний, адже брутальний і просторий флагманський седан німецької марки закохав у себе ціле покоління автолюбителів. Під капотом найпродуктивнішою модифікації моделі розташовується 6,0-літровий V12 потужністю 400 або 414 к.с.

Далі в списку розташувався Maserati Coupe, який випускався з 2001 по 2007 роки. У рух машина приводилася атмосферним V8 Ferrari потужністю 390 к.с. З місця до 100 км / год такий автомобіль прискорювався всього за 4,9 секунди.

Компактний Ford Sierra випускався з 1982 по 1993 роки і був непогано прийняти публікою свого часу. Але тепер машина виглядає застарілою і на вулицях її зустріти зараз складно. Австрійці сміються над Sierra, проте в конкурсі «Кращий європейський автомобіль 1983 року» цей Ford зайняв почесне 2 місце, поступившись зовсім небагато переможцю Audi 100 . Чи не найкращим дизайном відзначився Smart Roadster . Невеликий автомобіль був обладнаний потужним V6 , який розганяв автомобіль з місця до 100 км / год всього за 6 секунд.

Сьома сходинка дісталася VW Passat другої генерації. Рубаний кузов і висока надійність дуже сподобалася покупцям, адже тираж моделі склав 5,5 млн примірників. У списку також опинився Seat Cordoba зразка, що випускався з 1993 по 1999 рік. До створення автомобіля доклав руку культовий італійський дизайнер Джорджетто Джуджаро.

Далі в списку виявився Renault Megane Scenic першого покоління. Модель може похвалитися містким салоном, непоганим оснащенням, але ось псує все спірна зовнішність. У списку виявився Mazda 121 другого покоління. Субкомпакта модель практично незнайома в Україні і зустріти такий автомобіль на дорогах вкрай складно.

Трійку лідерів антирейтингу відкриває Nissan 100 NX . Автомобіль випускався з 1990 по 1995 рік. У плані безпеки Nissan 100NX славився небездоганною автомобілем, «з дуже низьким рівнем безпеки для пасажирів на випадок ДТП» – так про нього відгукнулися експерти Австралійської асоціації з безпеки.

Toyota Corolla під заводським індексом E11 є надійним автомобілем, але ось дизайн з великими овальними фарами і трохи менше, розташованими поруч сподобався не всім. Найбільш надійними вважаються бензинові двигуни об’ємом 1,3 і 1,6 літра.

Очолив список американський електрокар Tesla X . Автомобіль відрізняється оригінальним виглядом зі стрімким силуетом, і його лідируюча позиція в даному антирейтингу виглядає кумедно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Засекречений кросовер Dacia Stepway 2.0: як він може виглядати

Сьогодні хетчбек Dacia Sandero Stepway більше схожий на піднятий хетчбек, ніж на повноцінний кросовер. Так…

04.05.2024

Kia показала перші тизери оновленого кросовера EV6

Kia показала перші фотографії оновленого електрокросовера EV6. Представлений у 2021 році електромобіль Kia EV6 дуже…

04.05.2024

Xiaomi хоче випустити дводверний суперкар, який кине виклик Porsche

Китайська корпорація Xiaomi, яка нещодавно почала продавати свій перший в історії автомобіль (SU7), вже плекає…

04.05.2024

В Україні впали ціни на пальне після рекордного підвищення

Ціни на бензин, дизпаливо та автогаз знизилися станом на початок травня. Про це пише "Хвиля"…

04.05.2024

Названо найнадійніші автомобілі Toyota у 2024 році

За останні 80 років компанія Toyota заслужила репутацію виробника одних із найнадійніших автомобілів, а її…

04.05.2024

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024