З’явилися перші зображення нової моделі Skoda Slavia

Час читання: < 1 хв.
0

Перший тизер седана Skoda Slavia був опублікований минулого тижня. Новинка отримає назву, яке має історичне значення для марки, адже саме так називалися перші велосипеди, виробництвом яких займалися Вацлав Лаурин і Вацлав Клемент: засновники компанії Skoda . Автомобіль Skoda Slavia буде призначений для ринку Індії. Новинка прийде на зміну моделі індійської Rapid , яка представляла собою перелицьований автомобіль Volkswagen Polo попереднього покоління.

Спереду у нового Skoda Slavia з’явиться фірмова решітка радіатора незграбної форми, з якої будуть стикуватися вузькі фари, трохи завужені до центру. Також Slavia отримає оригінальний бампер, зроблений в стилі інших новинок чеського марки. Як видно на єдиною наявною фотографії машини в камуфляжній плівці, у седана з’являться нові бічні дзеркала від однієї з моделей бренду Skoda. Задня частина Skoda Slavia також напевно зазнає змін: як мінімум, седан отримає нові ліхтарі в сучасній стилістиці.

Реклама

Седан Skoda Slavia буде побудований на платформі MQB-A0-IN , яка була створена спеціально для Індії і являє собою спрощену модифікацію глобальної MQB. За інформацією, Slavia може отримати бензинові турбовані мотори 1.0 TSI з трьома циліндрами (115 к.с.) і 4-циліндровий двигун 1.5 TSI (150 к.с.). Дебют новинки очікується в грудні поточного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!