Опубліковані шпигунські фото нового універсала Skoda Superb 2023 року

0
504

Флагманська модель Superb бюджетної марки Skoda «засвітилася» на шпигунських фотографіях в кузові «універсал». Автомобіль зняли під час проходження дорожніх випробувань на громадських дорогах в Альпах. Новинка частково покрита камуфляжем, що не дає розглянути особливості екстер’єру, проте на знімках добре видно, що Superb 2023 модельного року отримає світлодіодні фари від рестайлінгової моделі.

Передбачається, що новий Superb розділить моторну гамму з Volkswagen Passat B9. Таким чином, слід очікувати, що флагман Skoda буде побудований на платформі MQB і отримає гібридні силові установки на базі 2-літрових бензинового і дизельного агрегатів. Не виключено також поява «м’якого гібрида», який буде створений на базі 1,5-літрового турбомотора.

На думку фахівців, появи нового покоління Skoda Superb слід очікувати в 2023 році – тим самим новинка завершить 8-річний життєвий цикл попереднього покоління. Перші серійні автомобілі, обклеєні камуфляжній плівкою ми побачимо на дорогах загального користування лише на початку 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!