Представлений Ford Mustang Stealth Edition 2022 роки з чорними акцентами

0
235

Компанія Ford представила спортивне купе Mustang 2022 модельного року в ексклюзивному виконанні Stealth Edition. Крім усього іншого, новинка отримала чорні акценти кузова.

У той час як американська компанія ще не розповіла, коли ж нам чекати наступне покоління Mustang, Ford все ще знаходить способи зробити нинішню генерацію поні-кара (S550) більш симпатичною для кінцевого покупця. У 2022 модельному році улюблений спорткар вперше отримає версію Stealth Edition, в якій присутній ряд темних акцентів, які надають заднеприводному купе кілька зловісний вигляд.

Доступний для моделі EcoBoost Premium потужністю 310 кінських сил, візуальний “пакет” включає 19-дюймові диски, темні значки та кришки бічних дзеркал. Ford додає заднє антикрило і прозорі світлодіодні накладки на задні ліхтарі, які також доступні, при виборі “пакету” Ice White Appearance.

Ford Mustang Stealth Edition 2022 року надійде в продаж в кінці цього року в таких кольорах: Carbonized Grey, Shadow Black, Atlas Blue і Dark Matter.

Інша важлива новинка, представлена ​​в новому модельному році, – це додатковий “пакет” GT Performance для версії California Special. Доступний як для фастбека, так і для кабріолетів Mustang GT Premium, він може запропонувати покупцеві диференціал підвищеного тертя Torsen і шести поршневі гальмівні супорти Brembo на передній осі. Також є збільшений трубчастий задній стабілізатор поперечної стійкості, а система контролю стійкості і електропідсилювач керма отримали додаткову настройку.

California Special ‘Stang з пакетом GT Performance оснащений зміщеними передніми колесами 19×9 дюймів і задніми колесами 19×9,5 дюймів, взутими в літні шини Pirelli. Ці плюси доповнюють те, що пропонує CS, наприклад, затемнена решітка радіатора, бічні гоночні смуги і ківш на задньому крилі як данину поваги оригінальної версії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!