Складено рейтинг кросоверів, яким не потрібен капітальний ремонт після 500 тисяч кілометрів

0
1074

Лідером виявився німецький BMW X3, який називають одним з найнадійніших авто серед представників марки. Кросовер при вірній експлуатації здатний пройти понад 500 тисяч кілометрів. Найважливіше, що варто знати, мова йде лише про агрегат M54, проте ні в якому разі не рекомендується купувати кросовери з агрегатом N-серії.

На другій позиції йдн японський Mitsubishi Outlander. Знову ж при правильному використанні кросовера вам не доведеться постійно доглядати за ним завдяки якісним установкам серії 4G63 і 4G69. Причому у японця є недолік – дуже слабка підвіска, що виключає можливість використовувати крос на бездоріжжі.

Замикає трійку лідерів японська Toyota RAV4. Кросовер прекрасно себе показує на практиці. Автовласники можуть не переживати про капітальний ремонт навіть після 500 тисяч кілометрів пробігу, якщо будуть в потрібний час робити заміну технічних рідин і правильно обслуговувати авто.

Четверту і п’яту позицію в рейтингу зайняли представникам концерну Toyota – Highlander (2000-2007 року випуску з силовим агрегатом 1MZ-FE) і Lexus RX300. Однак в японських кроссоверах слабким місцем є КПП, що і стало причиною такої низької оцінки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!