Автовласники розповіли про недоліки Kia Rio виробництва ЗАЗ

0
377

Запорізький автомобілебудівний завод виробляє великовузлове складання автомобілів марки Kia з машинокомплектів, які постачають з Росії. Моделі Rio і Rio Х виробництва ЗАЗ отримують багато негативних відгуків від власників. При цьому, недоліки, про які повідомляють водії, однакові для кожної з моделей.

Власники Kia Rio X часто скаржаться на погану шумоізоляцію. Вони вказують, що під час руху в салоні машини чутно шум коліс і вітру, а для спілкування з пасажиром доводиться переходити на підвищені тони.

Недоліком Kia Rio X називають і незручні сидіння. Водії розповідають, що швидко втомлюються в них. При цьому, досить складно підібрати зручне положення і посадку.

Автомобілісти, які використовують Kia Rio в якості сімейного автомобіля відзначають брак місця для пасажирів заднього ряду. Якщо встановити дитяче автокрісло, то місця залишиться тільки для ще 1 пасажира.

Відзначають незадоволені автомобілісти і погана якість лакофарбового покриття і крихке лобове скло. Від маленького камінчика лобове відразу дає скол і тріщину.

В іншому водії задоволені машиною і не шкодують про покупку. Відзначається хороша керованість і динаміка автомобілів Kia Rio від ЗАЗ.

Серед переваг автомобілів називають низьку витрату палива, високий кліренс, підігрів керма і сидінь.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!