Toyota готує нову бюджетну модель (ФОТО)

0
132

Марка Toyota вивела на тести нову бюджетну модель А-сегмента для ринку Європи, яка стане наступником хетчбека Aygo. Шпигунські знімки з випробувань опублікувало видання Carscoops.

За даними видання, дебют новинки Toyota відбудеться в першій половині 2022 року. Виробництво моделі налагодять на заводі компанії в Чехії. На представлених фотографіях високий хетчбек прихований під захисним камуфляжем. Але вже зараз можна відзначити, що дизайн новинки буде повторювати концепт-кар Aygo X Prologue , який дебютував в березні 2020 року. Так, машина з високим кліренсом більше нагадує кросовер. Новинка обзаведеться масивними колісними арками, спойлером і дуже незвичайної оптикою.

В основу нової моделі Toyota ляже платформа GA-B – це «молодша» версія глобальної архітектури TNGA , призначена для компактних передньопривідних авто. Високий хетчбек буде продаватися з бензиновими двигунами. Також не виключається появи і гібридної версії моделі. При цьому електричної модифікації автомобіля не планується.

У сегменті маленьких авто наступник Toyota Aygo приєднається до соплатформенних хетчбеку Yaris , який виграв конкурс «Європейський автомобіль року», а також невеликому кросоверу Yaris Cross : його планують поставити на конвеєр в кінці наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!