Авто

Названі найкращі люксові електрокари

Share

Повністю електричні автомобілі створюються багатьма виробниками, а кожна модель має свої особливості і сильні сторони. Існують як електрокари для міських поїздок, так і потужні машини зі спортивним характером, наприклад, Cupra el-Born 2021 року.

Сьогодні електрокари стрімко стають новим трендом автомобільної промисловості. Це виражається не тільки в інтересі з боку потенційних покупців до моделі Cupra Born від іспанського виробника Seat, але і наявності безлічі люксових електричних автомобілів.

Так як авто Cupra Born 2021 року ще не почав випускатися серійно, залишається порівняти між собою існуючі електрокари і оцінити шанси на успіх нового Купра Борн.

Mercedes-Benz EQC

Цей електричний кросовер має пару моторів загальною потужністю 408 к.с. Машина розганяється до «сотні» за 5,1 секунди і може розвинути швидкість до 180 км / г. При цьому авто високо оцінили за високотехнологічний і стильний дизайн.

Як мінімум в цьому питанні Cupra el-Born може змагатися з Mercedes-Benz EQC, так як модель відрізняється унікальним і ексклюзивним дизайном, який доповнений наявністю в авто безлічі прогресивних технологій і мультимедійних можливостей.

Jaguar I-Pace

Електричний позашляховик Jaguar I-Pace розганяється до 100 км / год за 4,8 секунди і розвиває згодом швидкість до 200 км / г. Багато експертів відзначили, що ця модель встановлює нову планку в питанні плавності ходу і керованості, якщо порівнювати I-Pace з іншими електрокарами.

У свою чергу, Cupra Born буде оснащений сучасними технологіями і передовими системами, які повинні зробити експлуатацію автомобіля зручним і комфортним незалежно від дорожніх умов.

Ford Mustang Mach-E

Цей електричний кросовер є зручним і комфортним автомобілем:

  • розгін до «сотні» займає 3,8 секунди;
  • максимальна потужність двигуна – 480 к.с .;
  • запас ходу без підзарядки – до 480 кілометрів.

Як мінімум Cupra el-Born 2021 року виграє за рахунок універсальності. Уейн Гріффітс, генеральний директор Cupra, заявляє, що машина буде одночасно спортивної, а також підходить для щоденної експлуатації за рахунок великого запасу ходу.

Слід зауважити, що Cupra Born 2021 року – це автомобіль, який забезпечує динамічну їзду, ексклюзивний стильний дизайн і набір прогресивних технологій. При цьому дана модель, як і інші люксові електрокари, не робить негативного впливу на навколишнє середовище завдяки відсутності токсичних викидів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

З’ясувалося, чому Hyundai Santa Fe провалив краш-тести

Нещодавно Страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) протестував Hyundai Santa Fe 2024 , який не отримав нагороду Top Safety Pick+ .…

17.05.2024

Ford вимагає від постачальників скорочення витрат

Ford Motor закликає своїх постачальників знизити витрати у спробі підтримати рентабельність електромобілів, йдеться у внутрішньому меморандумі…

17.05.2024

Mitsubishi готує нове покоління культового мінівену Delica (D:6)

У гамі Mitsubishi компактний мінівен Delica існує з далекого 1968 року. З того часу автомобіль…

17.05.2024

Jaguar представив прощальний F-Pace напередодні переходу на електромобілі

Jaguar відзначає завершення доби свого розкішного позашляховика F-Pace випуском спеціальної версії 90th Anniversary Edition. Ця…

17.05.2024

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024