Який автомобіль купити, щоб заощадити в майбутньому

Експерти склали список машин, при покупці яких вдасться заощадити в майбутньому.

0
87

Експерти підрахували, які суми доведеться витратити на певні бренди автомобілів після придбання. Про це повідомляє Auto Oboz .

Марки в цьому списку згруповані за середніми витратами в місяць на обслуговування авто (без урахування витрат на паливо) за перший рік користування.

До $ 30

Найбільш ощадливими в плані витрат, пов’язаних з обслуговуванням і використанням автомобіля, виявилися бренди Toyota і Hyundai. В середньому за місяць на машини цих виробників власникам доведеться витратити 24 і 22 долара відповідно. З більш преміальних брендів, витрати на які будуть мінімальними, можна виділити Lexus. На догляд за авто цієї марки в середньому піде $ 30 в місяць.

До $ 40

Щодо низьких виявилися витрати на володіння автомобілями марок Nissan і Kia. В середньому на машини з лінійки японського виробника в місяць необхідно викласти 32 долари, а на корейські машини власники витратять близько $ 34. Трохи вище будуть витрати на німецькі авто масового виробництва Volkswagen – їх водіям доведеться розлучитися з майже сорока доларами США.

До $ 50

Від сорока до п’ятдесяти доларів витратять на свої машини власники позашляховиків Jeep і американських пікапів Ram. Витрати перших складуть $ 43, друге – наблизяться до півсотні доларів. Для любителів преміум з витратами до $ 50 в місяць можемо порекомендувати придбати Infiniti. Володіння японським автомобілем обійдеться приблизно в $ 47 за 30 днів.

До $ 60

Трохи вище попередніх брендів виявляться для власників марки Mini і Ford. За компактні автомобілі з незвичайним дизайном потрібно буде заплатити близько $ 55 в місяць. Приблизно такий же буде ціна володіння машиною американського бренду Ford. Звичайно, варто враховувати різноманітність модельного ряду кожного виробника і, відповідно, можливі варіації витрат на кожен конкретний автомобіль.

До $ 100

У компанії авто, витрати на які в місяць наблизяться до відчутної сумі в 100 доларів, виявився лише один масовий бренд – це Chevrolet. Середні витрати на машини цієї марки складуть від $ 80 до $ 90. Серед автомобілів бізнес-класу, володіння якими варто до сотні доларів на місяць, слід виділити європейців Volvo і Audi (близько $ 70 / місяць) і американський бренд Lincoln ($ 91 / місяць).

Понад $ 100

Автомобілі в цій категорії виявилися витратними в плані володіння, і купуючи їх слід розуміти, що заощадити в майбутньому з ними навряд чи вийде. Бажані німецькі флагмани BMW, Mercedes і Porsche обійдуться в чималі $ 106, $ 121 і $ 167 в місяць відповідно. На машини класичного британського бренду Land Rover доведеться витратити близько $ 137 за кожен місяць володіння.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!