З’явилося перше зображення нового кросовера Citroen

0
46

Індійський, бразильський і аргентинської офіси марки Citroen одночасно розмістили в соцмережах перший тизер майбутнього кросовера, який з’явиться на ринках країн, що розвиваються.

За попередньою інформацією, новинка Citroen надійде в продаж під індексом C3 , а в основі неї буде лежати спрощена версія модульної архітектури CMP . Подробиць про автомобіль довго чекати не потрібно буде: дебют моделі відбудеться вже завтра, 16 вересня.

Поки ж інформації про новинку вкрай мало. Дизайн моделі, судячи з тизер, перегукується з європейськими автомобілями C3 і C4 : у нього 2-рівнева передня оптика з розбіжними від решітки радіатора світлодіодними «променями», а в самій решітці знаходиться логотип компанії. Як повідомляє бразильський підрозділ порталу Motor1.com з посиланням на джерело в концерні Stellantis, у місцевих дилерів новинка з’явиться не раніше квітня наступного року.

Нагадаємо, що марка Citroen вже використовує індекс C3 для європейського хетчбека, але модель з такою ж назвою для ринків, що розвиваються позиціонується як кросовер. Він встане на сходинку нижче моделі C4 Cactus і стане першим автомобілем для французького бренду, в основу якої ляже платформа CMP (Common Modular Platform) , випущена в Порто-Реалі (Бразилія). Новинка стане частиною лінійки під назвою Project CC21 , в яку увійде бюджетний седан, а також хетчбек.

За попередніми даними, вузли і мотори новинка від Citroen розділить з моделлю Peugeot 208, в тому числі запозичить 4-циліндровий двигун робочим об’ємом 1,6 літра потужністю 118 к.с. Пару йому складе 5-ступінчаста МКПП або 6-діапазонний «автомат». Для більш просунутих версій запропонують «турботройку» 1.0 на 120 к.с. В Індії в гаму також увійде 1,2-літровий силовий агрегат на 130 к.с. Не виключається і поява повністю електричної версії кросовера.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!