Електромобіль Tesla Model Y показав найкращий результат в “лосиному тесті”

0
79

«Лосиний тест» завжди показує недоліки тих чи інших автомобілів без будь-якого «Але». Якщо раніше ряд автовиробників вносили деякі зміни в свої моделі і вимагали повторного проведення такого тесту, то Tesla завжди показувала відмінні результати.

Отже, коли km77.com розмістив на YouTube відео з випробуванням Model Y, ми очікували, що кросовер EV пройде його – і він зробив це з честю. Як видно на відео нижче, Model Y, незважаючи на трохи більший кліренс, маневрував між конусами зі швидкістю 83 кілометри на годину. Це збігається з попереднім рекордом, зробленим Model 3 на тих же тестах.

За словами хлопців з km77, гарне почуття рульового управління Model Y, плюс хороший ESC і настройки підвіски роблять найбільший Tesla простим в управлінні у складних ситуаціях.

Чесно кажучи, електричні кросовери, такі як VW ID.4 і Mazda MX-30, показали хороші результати в «лосинах тесті», хоча і не набрали таких високих результатів, як Model Y. Тоді як Toyota RAV4 і Mercedes-AMG A45 S раніше не пройшли один і той же тест, причому найшвидший вхід останнього був зафіксований на швидкості 75 км / г.

З іншого боку, жоден автомобіль не був настільки сумно відомий, як Toyota Hilux, проваливши це випробування. Пікап середнього розміру отримав таку погану славу, що люди не відмовляються від думки про те, що вантажівка небезпечна навіть після декількох років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!