Ці автомобілі визнані кращими для початківців водіїв: надійні і безпечні

0
353

Експерти назвали найнадійніші і безпечні автомобілі, на які варто звернути увагу водіям-новачкам.

Експерти впевнені, що недосвідчені водії за кермом Chevrolet Equinox відчувають себе набагато впевненіше. Цей автомобіль отримав високе схвалення в Американському страховому інституті безпеки. Комплектація моделі передбачає наявність адаптивного круїз-контролю, який зводить до мінімуму фронтальне зіткнення на міських дорогах з пожвавленим трафіком.

Комфортний, економічний і простий в керованості автомобіль Ford Fiesta відмінно підходить на роль першого автомобіля. Компактні габарити і відмінна керованість – основні переваги моделі.

Повнопривідний автомобіль Subaru Outback має високий рівень надійності і може проїхати практично скрізь. Також модель має достатньо місця в салоні і в багажнику, що стане перевагою для сім’ї.

Пікап Toyota Tacoma має великий ресурс і є просто супер-надійним. Цей автомобіль недосвідчений автомобіліст запам’ятає надовго.

Однією з кращих машин для початківців є Tesla Model 3. Головна причина цього – безліч різноманітних функцій і систем безпеки. Машина допоможе виправити помилки, які часто допускають недосвідчені водії. У цього автомобіля є і вагомий недолік – ціна.


Джерело:   Новини Ю

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!