З’явилася інформація про новий кросовер Polestar 3

0
151

Polestar – електричний суббренд марки Volvo – планує випустити новий кросовер з лаконічним індексом 3, повідомив виданню Car and Driver глава Polestar Томас Інгенлат.

За словами глави бренду Polestar, новий електромобіль Polestar 3 отримає стрімкий силует з спадаючої дахом. Вихід нового кросовера запланований на наступний рік. За своїми габаритами новий Polestar 3 буде порівнянний з Volvo XC90 третьої генерації, на базі якого його і розроблять. При цьому електрокар від марки Polestar виявиться продуктивнішим і розкішнішим, ніж модель XC90 .

Новий Polestar 3 запропонують в двох модифікаціях: з одним електромотором або з двома. «Мені здається, це дуже вдале рішення, – сказав Інгенлат. – Двомоторна версія, так, забезпечує більше потужності і краще прискорення, але далеко не всім покупцям потрібна “вистрілює ракета”. Як і не всім покупцям потрібен повний привід. У Норвегії та Австрії наші клієнти віддають перевагу повнопривідним машинам, але, наприклад, в США і Китаї чимало покупців, яким і одного мотора досить ».

Електричний Polestar 3 буде пропонуватися виключно з двома рядами крісел. «Я нічого не маю проти трьох рядів сидінь, – додає Інгенлат, – але наші клієнти попросили розвести звичайний ХС90 і преміальний Polestar 3 . Зате відмова від третього ряду дозволить зробити лінію даху більш стрімкою ». Випуск Polestar 3 буде запущений в наступному році на підприємстві в Південній Кароліні. Поруч з ним будуть випускати Volvo S60 , а також кросовер XC90 нової генерації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!