Фотошпигуни помітили оновлені Volkswagen T-Roc і T-Roc R без камуфляжу

0
484

Закордонне видання Carscoops поділилося шпигунськими знімками оновлених Volkswagen T-Roc і T-Roc R 2022 модельного року.

Компанія Volkswagen готується до оновлення T-Roc. Фотошпигуни вже неодноразово помічали тестові прототипи, приховані під маскувальною плівкою, але тепер екстер’єр моделі був розсекречений практично повністю.

Оновлений T-Roc R 2022 року збереже передній бампер з масивними повітрозабірниками. Автомобіль обзаведеться переробленої гратами радіатора, а також світлодіодним головною оптикою з переробленої графікою. Екстер’єр прикрашають 18-дйюмовий колісні диски, запозичені у Golf R 2022 року.

Ззаду автомобіль також був злегка оновлений. Повітрозабірники на бампері стали дещо більшими, а також був злегка змінений дизайн задніх ліхтарів. На жаль, знімків інтер’єру автомобіля не опубліковано. Фахівці припускають, що в салоні з’явиться новий інформаційно-розважальний комплекс VW , а також широкий набір систем допомоги водієві.

Актуальний T-Roc R поставляється з 2,0-літровим двигуном TSI потужністю 296 к.с. і 400 Нм крутного моменту, який поєднується з семиступінчастою роботизованою трансмісією DSG з подвійним зчепленням. Оновлений варіант напевно отримає той же силовий агрегат, але його потужність можуть збільшити до 315 к.с. і 420 Нм крутного моменту, як в Golf R 2022 року.

Очікується, що весь модельний ряд оновленого сімейства T-Roc буде представлений вже в найближчі місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!