Компанія Subaru представила седан WRX нової генерації

Японський автовиробник готується до прем'єри седана Subaru WRX п'ятого покоління.

0
99

Офіційна прем’єра нового Subaru WRX повинна відбутися вже найближчим часом, але китайські ЗМІ розсекретили вигляд новинки завчасно. У розпорядженні місцевого видання Autohome з’явився офіційний знімок моделі. У дизайні седана можна помітити напрацювання концепту Viziv Performance зразка 2017 року.

Спереду новий WRX практично не відрізняється від універсалу Levorg другого покоління – розрізняються лише вставки в нижній і бічних частинах бампера. Збоку можна помітити арки неправильної форми і незграбні пластикові накладки на них: саме такі декоративні елементи були показані на концепті Viziv Performance , представленому на автосалоні в Детройті чотири роки тому.

Про технічну начинку новинки даних поки немає. З чуток, новинку побудували на сучасній модульній платформі SGP ( Subaru Global Platform ). Найімовірніше модель буде приводитися в рух оппозитной 2,4-літровою “турбочетвіркою» потужністю 300 к.с., що працює в поєднанні з МКПП або варіатором, а також фірмовою системою повного приводу Symmetrical AWD.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!