Mercedes-Benz представив електричний повнопривідний кросовер EQB

0
299

На автосалоні в Мюнхені Daimler компанія Mercedes-Benz продемонструвала одну з новинок – глобальний EQB, який вже дебютував навесні в Китаї. Батарейна модифікація, котра готувалася до появи в Європі і США, буде доступна з двомоторною установкою, повним приводом і акумулятором ємністю 66,5 кіловат-години. Енергоефективності автомобіля, як повідомляє автовиробник, досить для поїздки в 419 км на одному заряді.

Новий кросовер EQB в порівнянні з бензиновою моделлю отримав серйозні зміни. Фірмові фальшрадиаторні грати EQ-лінійки з глянцевою чорною панеллю доповнюють інший обвіс, оновлені денні ходові вогні, а також спеціальні аеродинамічні 20-дюймові колісні диски. На задній частині автомобіля з’явилася світлодіодна стрічка стоп-сигналу.

Місткий салон виділяє кросовер на тлі конкурентів. Електричний EQB доступний у версії з 5 і 7-місним салоном. Причому третій ряд сидінь в подовженій модифікації дозволить комфортно розміститися не тільки дітям, а й дорослим зростом близько 165 см .

Спинки сидінь другого ряду мають кілька положень, доступних для налаштування. Опціонально можливе регулювання крісел вперед і назад з робочим діапазоном руху 14 см . Багажник кросовера вміщує від 495 до 1710 або від 465 до 1620 літрів в залежності від настройки положення сидінь.

Електрокроссовер отримав схожий з GLB салон. Тут встановлено 10,3-дюймова цифрова приладова панель з поліпшеним інтерфейсом MBUX , а інтер’єр доповнює декор, оформлений під рожеве золото.

Глобальний Mercedes-Benz EQB буде доступний в декількох модифікаціях з індексами 300 і 350 . Обидві версії двомоторні: в першому випадку електродвигуни сумарно розвивають 228 к.с. , У другому – 292 к.с . EQB 300 від 0 до 100 км / год розганяється за 8 секунд , EQB 350 проїжджає це ж відстань за 6,2 секунди . Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 160 км / г.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!