Названо ТОП-6 божевільних опцій в автомобілях

0
73

Автовиробники постійно впроваджують різні технології, намагаючись здивувати покупців і затьмарити конкурентів на авторинку.

Експерти підібрали ТОП-6 найбільш унікальних і незвичайних функцій, які створили виробники авто в різний час.

Міні-байк Motocompo в багажнику

У машині для японського ринку Honda City Turbo II виробник в багажнику встановив складаний міні-байк. Маркетологами дана модель була запропонована для жителів перенаселених мегаполісів. Сенс цієї ідеї полягав в тому, щоб офісні співробітники добиралися до центру міста, залишали на парковці машину і потім добиралися до офісу на міні-байці.

Подушки безпеки для пішоходів

Компанія Land Rover в 2015 році презентувала нову систему аварійного гальмування і зовнішню подушку безпеки для пішоходів, які робилися в моделях Land Rover Discovery Sport.

LCD монітор 48 дюймів

В даний час найбільший дисплей встановлений в китайському електричному кросовері Byton M-Byte. Єдиний екран розташовується на всю ширину передньої панелі. Керувати ним можна за допомогою 7-дюймового тачскрін, який знаходиться в ступиці керма, і 8-дюймовим тачскріном, розташованим на центральному підлокітнику.

Сидіння для кінотеатру під відкритим небом

Дану опцію можна зустріти в моделях Range Rover SVAutobiography, і обходиться вона практично в 600 тисяч рублів. такі сидіння доступні в двох відтінках – чорною або коричневої шкіри Windsor.

Зоряне небо

Зоряне небо пропонується в якості додаткової опції для розкішних седанів Rolls-Royce Phantom. Але «космічна» версія Tempus Collection, крім стелі, має стилістичне оформлення всього інтер’єру.

Режим захисту від біологічної зброї

Подібної опцією може похвалитися електрокар Tesla Model X, яка за словами автовиробника, готова до випадання радіоактивних опадів. Відзначимо, що система захисту і фільтрації повітря під назвою Bioweapon Defence Mode вперше з’явилася саме в електромобілях американського автовиробника.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!