Назвали 4 правильних позашляховика з “запаскою” на задніх дверях

0
566

Зараз дуже рідко можна зустріти автомобілі, у яких запаска кріпиться до дверей багажника. Названі чотири такі «правильні» моделі позашляховиків, передає Твоя МАШИНА.

Розміщення запасного колеса на задніх дверях має як плюси, так і мінуси. Наприклад, така запаска легкодоступна, тому колесо можна швидко замінити. Однак погіршується огляд, а також місця кріплення відсіку для запаски до задніх дверей можуть стати вогнищами корозії.

Одним з позашляховиків, який має запасне колесо на задніх дверях, став Lada Niva Travel. Модель представлена ​​в двох комплектаціях: Classic і Luxe Off-Road. Машина оснащена 1,7-літровим 4-циліндровим 16-клапанним мотором потужністю 80 к.с. і 127 Нм. До нього йде 5-ступінчаста МКПП з повним приводом.

На другому місці знаходиться УАЗ «Хантер», який має 4 рівня оснащення. Під капотом встановлений мотор ЗМЗ потужністю 134,6 к.с. і 217 Нм, до якого йде 5-ступінчаста “механіка” і повний привід «part-time».

Третє місце зайняв Mercedes-Benz G-Class. Модифікація G350 d оснащена рядним 3,0-літровим 249-сильним дизелем, а топова версія AMG G 63 – мотором на 585 к.с. Коробка передач – 9-ступінчастий “автомат”, привід – повний.

Замикає рейтинг Land Rover Defender. Є три мотора на вибір: 2,0-літровий дизель на 200 к.с., 3,0-літровий дизель потужністю 249 к.с. і 3,0-літровий бензиновий потужністю 400 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!