Ілон Маск: Tesla Roadster відкладається до 2023 року

0
151

Минуло майже чотири роки з моменту анонса моделі, але Tesla Roadster другого покоління поки що залишається моделлю лише на папері.

Новини про вихід Tesla Roadster другого покоління з’являються в ЗМІ регулярно. І зараз це сталося знову і пов’язано з перенесенням термінів. Так, за словами глави Tesla Ілона Маска, вихід новинки відбудеться в 2023 році.

Як бачите, ця дата 2023 роки (через 6 років після презентації) передбачає, що все піде за планом. Ми не впевнені, що зможемо згадати що-небудь, що коли-небудь йшло за планом у Tesla. І це було за часів, коли не було дефіциту комплектуючих і глобальних пандемій.

Крім того, є ще невелика проблема з Cybertruck. Раніше Маск заявляв, що Roadster стартує слідом за пікапом. Останній же, як передбачається, стане на конвеєр тільки в наступному році. Але знову ж таки, для запуску Cybertruck все повинно вийти, і навіть в нормальних умовах ми були б скептично налаштовані.

Все це – довгий спосіб сказати, що Roadster затримали. І це зовсім не дивно. Ми навіть готові посперечатися, що вsgecr моделі знову перенесуть.

Раніше стало відомо, що автомобіль Tesla Roadster може розігнатися до 100 км / ч приблизно за секунду. Це стало можливим завдяки пакету SpaceX. Ідея полягає в тому, що машина буде оснащуватися пневматичними реактивними двигунами, які будуть працювати на охолодженому і сильно стислому повітрі. Дана ініціатива була анонсована ще в 2019 році.

Roadster буде коштувати 200 000 доларів, проте в виконань Founders ця сума збільшиться до 250 000 доларів. Бронювання Roadster коштує 50 000 доларів, в той час як за Founders Series потрібна передоплата в розмірі 250 000 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!