З’явилися перші зображення нового Dacia Jogger

0
213

Вчора, 30 серпня, марка Dacia розповсюдила тизер своєї майбутньої новинки, яка повинна отримати назву Jogger. На основі цього зображення видання Колёса.ру розробило рендери майбутнього автомобіля.

Новий універсал компанії Dacia, який отримає назву Jogger, буде виконаний в крос-модифікації, тому його передня частина, найімовірніше, буде аналогічна хетчбеку Sandero Stepway . Новий Jogger отримає збільшену колісну базу, більш широкі задні двері, а також більш високий рівень даху. Задні ліхтарі у новинки зроблять вертикальними уздовж задніх стійок, а малюнок світлодіодних елементів отримає ту ж Y-подібну стилістику, що і в оптиці, а також ліхтарях моделей Sandero і Logan .

Технічної інформації про новий універсалі Dacia Jogger поки немає, проте можна припускати, що автомобіль частково розділить силову гаму з родинними Sandero і Logan . Вони оснащуються трициліндровий бензиновими моторами: базовий 1.0 SCe видає 65 к.с. і комплектується 5-ступінчастою МКПП. Такий двигун пропонується тільки для Logan і звичайного Sandero , тому крос-універсал, найімовірніше, його не отримає.

Набагато більше шансів у турбірованного агрегату того ж робочого об’єму потужністю 90 к.с., який може йти в парі з 6-швидкісною МКПП або варіатором. Також в гаммі присутній двохпаливна версія Eco-G з вищезазначеним турбомотором, яка може споживати бензин і пропан: такий варіант видає 100 к.с. Онлайн-дебют нового Dacia Jogger відбудеться вже 3 вересня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!