Kia розкрила дизайн нового Sportage для України зовні і всередині

Вперше показаний інтер'єр новинки.

0
1859

Друга порція дизайн-скетчів з’явилася через кілька днів після перших офіційних зображень укороченою версії Sportage. На них кросовер виглядає більш реалістично, пише «Авто Центр».

Також вперше показаний інтер’єр новинки. Від длиннобазной версії «короткий» Спортейдж 2022 відрізняється глухими задніми стійками, як у моделі попереднього покоління і меншого розміру склом в двері багажного відділення. Також у автомобіля на нових скетчах більше немає шильдіка GT Line.

У салоні – величезний вигнутий дисплей, який об’єднав в одну цілу приладову панель і мультимедійну систему. Також в очі кидаються «підтримуючий» тачскрін незвичайні дефлектори обдування. Свій сенсорний дисплей отримала і система клімат-контролю, а за перемикання передач тепер відповідає «шайба». Цілком ймовірно, такий набір дістанеться топового Kia Sportage. Базовий кросовер, скоріше за все, отримає аналогові прилади, аудіосистему з звичайним чорно-білим екраном і кондиціонер.

Європейським покупцям новинку запропонують в якості гібрида з силовою установкою від Tucson PHEV. У «донорської» моделі вона складається з 1,6-літрового 180-сильного бензинового агрегату і батареї ємністю 13,89 кВтг. На рідному ринку запропонований звичайний гібрид без можливості зарядки від мережі. У такого Sportage силова установка складається з 1,6-літрового двигуна і батареї ємністю 1,49 кВтг. Крім того, будуть доступні ще й інші версії з бензиновим і дизельним моторами.

Більше подробиць про новий Kia Sportage стане відомо під час онлайн-прем’єри, запланованої на 1 вересня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!