Компанія Geely офіційно представила конкурента Volvo XC90

0
158

Китайський автовиробник офіційно представив трьохрядовий преміальний кросовер Lynk & Co 09.

Новинка базується на архітектурі SPA , яка також лежить в основі кроссовера Volvo XC90. Соплатформенної моделі схожі як за габаритами, так і по оснащенню. Тепер Volvo XC90 і  Lynk & Co 09 вважаються головними суперниками.

Новий Lynk & Co 09 пропонується відразу з декількома видами гібридних силових установок. Всі силові агрегати базуються на основі 2,0-літрового турбомотора. Базові версії поставляються з 48-вольта стартер-генератором і віддача такої модифікації складає 252 к.с.

В інших модифікаціях 2,0-літровий двигун поєднується з різними електродвигунами. Найпродуктивніша модифікація видає 431 к.с. Трьохрядовий кросовер має просторий салон і як повідомляє автовиробник на задніх кріслах може комфортно розміститися людина ростом до 173 см.

Інтер’єр кросовера оброблений екокожою, а в старших комплектаціях передні сидіння будуть обладнані, обігрівом, електроприводом і сервоприводом. Крім того, в салоні є відразу два дисплея: цифрова приладова панель і мультимедійний комплекс з масивним екраном. Для управління кліматичною установкою також передбачений маленький дисплей з великими шайбами.

Список комплектацій і ціни на новий Lynk & Co 09 компанія Geely опублікує дещо пізніше. Старт продажів повинен відбутися вже в перших числах вересня, так що зовсім скоро автовиробник повинен перервати мовчання.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!