Компанія Renault представила новий електрокар Mobilize Limo

0
131

Стало відомо, що автомобіль має багате, відповідне бізнес сегменту оснащення, а також 60-кіловатну батарею з запасом ходу до 450 км.

«Перша модель марки Mobilize – Limo є відповіддю на розвиток ринку таксі. Це комплексна пропозиція, яке включає саму машину і гнучкий пакет послуг, наочно демонструє здатність Mobilize вирішувати актуальні потреби клієнтів. При його розробці застосовувалися унікальні технології Renault Group в сфері мобільності, а також програми фінансування RCI Bank and Services », – повідомив гендиректор Mobilize.

Варто відзначити, що новий Mobilize Limo вдає із себе чотиридверний седан завдовжки 4,67 м, шириною 1,83 м і висотою 1,47 м з колісною базою 2,75 м. Під капотом Limo розташовується електродвигун, який видає 150 к.с. На вибір пропонуються три режими водіння, це Eco, Normal і Sport.

В налаштуваннях авто можна ще задати один з трьох рівнів інтенсивності системи рекуперативного гальмування. Відомо, що електроживлення агрегату і всіх систем Mobilize Limo відбувається за допомогою 60-кіловатної батареї з рідинним охолодженням, однієї зарядки якої цілком вистачить на 450 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!