Рейтинг найпопулярніших в світі автомобілів: які моделі імпонують українцям

0
57

Автомобільні експерти представили найпопулярніші і автомобілі, що продаються по всьому світу в 2020 році. Про це повідомляє  BestSellingCarsBlog.com

Коли почалася всесвітня пандемія, попит на автомобілі значно знизився, проте, деяким автовиробникам вдалося пережити рік практично без втрат.

Так, автолюбителі зі Сполучених Штатів Америки, вже який рік віддають перевагу пікапів від Ford. Жителі Аргентини та Австралії вибирають Toyota, а швейцарці набувають чеську Skoda.

Лідером серед глобальних продажів стала Toyota, і тим самим вперше за п’ять років вони обігнали ще один популярний бренд Volkswagen.

Найпопулярніші автомобільні бренди:

  • Toyota – найпопулярніший автомобіль в 44 країнах світу;
  • Volkswagen – найпопулярніший автомобіль в 17 країнах світу;
  • Renault – найпопулярніший автомобіль в 5 країнах.

Варто відзначити, що українці вважають за краще також Toyota. Є три основні моделі, які купували водії: Toyota Corolla, Rav4, а також середній пікап Hilux.

При цьому, на зображенні продемонстровано, що найпопулярніший бренд в Україні є Renault, так само як і у французів і португальців.

До слова, в рейтингу найбільш популярних у світі моделей автомобілів, також лідирує Toyota. 4 з 5 місць в рейтингу саме їх транспортні засоби.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!