Названо 5 найбільш популярних седанів 2021 року

0
292

Багато водіїв, вибираючи для себе транспортний засіб, перш за все дивляться саме на седани. Адже в нашій країні краса нерідко важлива більше, ніж практичність. А так як фургони завжди виглядають гірше, вони не мають великої популярності. Відмінними рисами седанів є зручність, економічність, місткість, а також престижність. Такий клас авто підійде будь-якій сім’ї: від найменшої, що складається всього з двох чоловік або з одного (якщо це можна назвати сім’єю), до повноцінної, в якій багато дітей.
Основою будь-якого седана є просторий інтер’єр і містке багажне відділення.
Пропонуємо увазі рейтинг кращих седанів 2021 року.

1. Toyota Camry
Багаторазово ця машина була найбільш продаваною на території України, а також в США та інших великих державах. Її основні переваги – надійність, безпеку, потужність. Недоліком можна назвати хіба що високу ціну деталей.
Під капотом іномарки може бути встановлений один з трьох двигунів: в 2 л, в 2,5 л або в 3,5 л. Останній має потужність майже в 250 к.с.

2. KIA Rio
Цією корейською моделю віддають перевагу насамперед ті, кому потрібна невелика сімейна машина – не дорога, але безпечна, а також досить комфортна.
Уже в базовій версії Ріо обладнаний парою фронтальних подушок, антиблокуванням гальм, системою активного управління, системою ЕРА-ГЛОНАСС. У більш дорогих версіях є ще і подушки з боків, задні гальма і задній парктронік.

3. Volkswagen Polo
Ця модель демонструє найкраще поєднання вартості та якості. Вона зручна, економічна і проста в ремонті. У неї досить просторий інтер’єр, а значить вона відмінно підходить для подорожей всією сім’єю. Найчастіше на наших дорогах можна зустріти Poloс двигуном об’ємом в 1,6 л і продуктивністю в 105 к.с.

4. Geely Emgrand 7
Це найпопулярніший седан з усіх, що випускаються в Піднебесній. Збірку для нашої країни ведуть на білоруському заводі «БелДжі».
Потужність 1,8-літрового двигуна, який розташований під капотом цього «китайця», становить 133 к.с.

5. Honda Accord
Дана модель не настільки популярна, як чотири вищеописані (перш за все через високу ціну), проте вона відрізняється надійністю і красою. І саме цим багатьох все-таки приваблює. До того ж, щорічно Акорд поліпшується. Так, після недавнього оновлення авто стало надійніше, просторіше і зручніше. Багато експертів називають цю модель кращої сімейної машиною. Вона відмінно поводиться як на міських дорогах, так і за межами міста.

Складність лише в тому, що в салонах нову версію знайти не вийде, так як її просто не постачають. Зате є велика кількість пропозицій на вторинному ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!