BMW 7 серії стане електричною вже в наступному році

0
47

Компанія BMW в найближчі два роки планує випустити чотири нових електрокара. Як повідомляє Automotive News, першою новинкою стане електрична версія флагманського седана 7 серії. За заявами керівництва німецького бренду, до початку наступного десятиліття загальна кількість випущених електромобілів BMW має досягти позначки в 10 мільйонів.

Крім флагманського седана на електротязі, на 2022 рік також планується прем’єра електричного компактного кросовера BMW X1 . У 2023-му автовиробник поставить на ринок електричну альтернативу 5 серії і «зелений» кросовер MINI Countryman . Як повідомляють джерела, седани будуть збиратися на заводі в Дінгольфінге разом з іншими електромобілями, а кросовери – в Лейпцігу і Регенсбурзі .

У BMW очікують, що починаючи з 2023 року версія на електротязі буде майже у кожної моделі бренду . Повідомляється, що з 2025 року BMW почне продажі абсолютно нового сімейства електрокарів, яке тепер називається Neue Klasse . Для цієї лінійки проектується нова платформа, якій також зможе скористатися компанія Rolls-Royce . Вона допускає застосування ДВС і гібридних установок , але орієнтована на електротягу . З цього ж моменту від використання чисто бензинових моторів повинна відмовитися марка MINI .

Таким чином, обсяг випуску електрокарів протягом найближчих 10 років за розрахунками BMW повинен досягти позначки в 10 мільйонів , з огляду на всі вхідні в концерн бренди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!