З’явилися рендерні зображення «короткої» версії Kia Sportage для Європи

0
67

Корейський автовиробник показав перші офіційні ескізи майбутнього короткого кросовера для європейського ринку. Вони дозволили фахівцям порталу kolesa.ru преставити, як буде виглядати серійний автомобіль.

Прем’єра Sportage 5 покоління пройшла в липні, проте поки компанія показала тільки варіант для корейського ринку. Повідомляється, що найближчим часом з’явиться версія і для Європи , яка матиме доопрацьовану зовнішність. В цілому до центральних стійок кросовери будуть схожі, за винятком оформлення переднього бампера: тут з’являться збільшені повітрозабірники , а також оригінальні декоративні вставки в колір кузова . Коротка версія Sportage отримає грати радіатора з новим наповненням.

Істотні зміни нового покоління Sportage для європейського ринку будуть в габаритах автомобіля. Автовиробник поки не повідомляє, чи зміниться колісна база, однак звис машини стане коротшим . Також свої зміни отримає задня частина кросовера : тут більше не будуть розташовуватися віконця за задніми дверима, зміниться кришка багажника , з’явиться новий задній бампер .

Новий Sportage побудований на платформі N3 , яку також зустрічаються знову Hyundai Tucson . Крім традиційних бензинових і дизельних моторів, в Європі кросовер запропонують у вигляді заряджається гібрида з бензиновим мотором T-GDI з турбонаддувом об’ємом 1.6 літра і потужністю 180 к.с. і 91-сильним електродвигуном , а також батареєю ємністю 13,89 кВт * год . Таку ж установку використовує Hyundai Tucson PHEV .

Як обіцяє автовиробник, онлайн-презентація Kia Sportage пройде вже 1 вересня .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!