Hyundai створить міський електромобіль до 2023 року: фото

Він повинен заряджатися енергією, достатньою для подолання відстані в 159 км всього за 30 хвилин.

0
256

Компанія Hyundai представить повністю електричний міський автомобіль в 2023 році. Про це повідомляє профільний портал «avtodream».

Контракт на поставку з BorgWarner показує, що автомобіль може бути запущений під будь-яким з брендів Hyundai Motor Group, але, швидше за все, це буде Hyundai або Kia.

Силова установка буде поставлятися компанією BorgWarner і складається з інтегрованого модуля електроприводу, що об’єднує двигун і коробку передач в єдине ціле.

Цей агрегат може видавати до 181 к.с. потужності, але оскільки це буде міський автомобіль, Hyundai, ймовірно, буде прагнути довести його до приблизно 100 к.с.

На відміну від інших електромобілів Hyundai Motor Group, таких як Hyundai Ioniq 5, Kia EV6 і Genesis GV60, новий міський автомобіль не матиме 800-вольтів архітектуру, а замість цього буде використовувати більш традиційну 400-вольтів архітектуру Hyundai Kona Electric.

Він повинен заряджатися енергією, достатньою для подолання відстані в 159 км всього за 30 хвилин за допомогою зарядного пристрою постійного струму потужністю 50 кВт.

Деталі щодо акумуляторної батареї неясні на даний момент, але, з огляду на компактні розміри автомобіля, можна припустити, що вона буде близько 40 кВтг або близько того.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!