Авто

Компанія Mercedes-Benz представила новий компактвен Citan нового покоління

Share

Mercedes-Benz представила комерційний компактвен Citan 2-го покоління. Автомобіль вийде на ринок Європи у вересні 2021-го. Цінник – 23,8 тис. євро.

На даний момент заявлені тільки 2 версії Citan: вантажна Panel Van і пасажирська Tourer. Обидві з колісною базою – 2716 мм. Надалі в гамі з’являться подовжений варіант, а також вантажопасажирський Mixto . Машину можна буде замовити з двома зсувними дверима, асиметричними орними стулками і підйомної дверима.

Навантажувальна висота Citan Panel Van – 59 см. Довжина багажника з опціональною складаний перегородкою – 3,05 метра, обсяг – 2,9 кубічного метра. При цьому в Panel Van можуть поміститися 3 людини, а в Tourer – 5. Також Citan може буксирувати причепи масою до 1,5 тонни.

Mercedes-Benz Citan вже «в базі» оснащений 6 подушками безпеки, пасажирський Tourer – 7. Для моделі доступні комфортні крісла з ергономічним «профілем», двозонний клімат-контроль, система мультимедіа MBUХ з онлайн-сервісами Mercedes-Benz , підігрів рульового колеса, світлодіодне підсвічування вантажного відсіку, бездротова зарядка для гаджетів і паркувальний асистент.

Моторна гамма Mercedes-Benz Citan представлена 1,5-літровим дизелем потужністю 75-116 кінських сил і бензинової 1,3-літровою “турбочетвёркой» (102 або 131 кінську силу). КПП – 6-ступінчаста “механіка”.

У 2022 році на ринок вийде електричний eCitan . Він буде оснащений електродвигунчика потужністю 102 кінські сили і батареєю на 44 кВт / год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024