Компанія Mercedes-Benz представила новий компактвен Citan нового покоління

0
56

Mercedes-Benz представила комерційний компактвен Citan 2-го покоління. Автомобіль вийде на ринок Європи у вересні 2021-го. Цінник – 23,8 тис. євро.

На даний момент заявлені тільки 2 версії Citan: вантажна Panel Van і пасажирська Tourer. Обидві з колісною базою – 2716 мм. Надалі в гамі з’являться подовжений варіант, а також вантажопасажирський Mixto . Машину можна буде замовити з двома зсувними дверима, асиметричними орними стулками і підйомної дверима.

Навантажувальна висота Citan Panel Van – 59 см. Довжина багажника з опціональною складаний перегородкою – 3,05 метра, обсяг – 2,9 кубічного метра. При цьому в Panel Van можуть поміститися 3 людини, а в Tourer – 5. Також Citan може буксирувати причепи масою до 1,5 тонни.

Mercedes-Benz Citan вже «в базі» оснащений 6 подушками безпеки, пасажирський Tourer – 7. Для моделі доступні комфортні крісла з ергономічним «профілем», двозонний клімат-контроль, система мультимедіа MBUХ з онлайн-сервісами Mercedes-Benz , підігрів рульового колеса, світлодіодне підсвічування вантажного відсіку, бездротова зарядка для гаджетів і паркувальний асистент.

Моторна гамма Mercedes-Benz Citan представлена 1,5-літровим дизелем потужністю 75-116 кінських сил і бензинової 1,3-літровою “турбочетвёркой» (102 або 131 кінську силу). КПП – 6-ступінчаста “механіка”.

У 2022 році на ринок вийде електричний eCitan . Він буде оснащений електродвигунчика потужністю 102 кінські сили і батареєю на 44 кВт / год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!