Найшвидшу Skoda відновлять в честь десятиліття рекорду

Автомобіль занизили на 80 мм і укомплектували 15-дюймовими колесами з шинами Goodyear Eagle Dragway Special.

0
74

Найшвидшу Skoda – 600-сильну Octavia RS другого покоління – відновлять до десятиріччя рекордного заїзду 19 серпня 2011 року на озері Бонневиль в Юті, США. Автомобіль, підготовлений фахівцями британського технічного центру Skoda вирушив у Юту, щоб встановити новий рекорд швидкості для серійних машин. Всі підготовчі роботи зайняли менше двох місяців, повідомляє « АвтоЦентр ».

Побудована на базі Volkswagen Golf GTI, Octavia RS комплектувалася модернізованим мотором 2,0 TSI, що розвивав 600 к.с., майже в три рази більше стандартного мотора і в два з половиною рази більше, ніж сьогоднішня бензинова модель.

Домогтися такого результату інженерам вдалося за рахунок установки великого турбонагнетателя Garrett і системи упорскування води, більш потужного проміжного охолоджувача і перенастроюючу блоку управління двигуном. Серед доробок також значилися нові опори, модернізовані форсунки і радіатор більше розміру. Перед заїздом автомобіль занизили на 80 мм і укомплектували 15-дюймовими колесами з шинами Goodyear Eagle Dragway Special.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!