Авто

Jeep представив новий семимісний позашляховик Commander

Share

Перша партія нового 7-місцевого позашляховика на базі Compass для ринку Бразилії буде складатися всього з 500 машин. Бренд підтверджує дві силові установки.

Очікування виходу нового Jeep Commander закінчилося. Stellantis підтвердив, що почне приймати заявки на новий 7-місцевий позашляховик на базі Compass з 10 ранку 26 серпня. Протягом цього періоду буде запропоновано 500 одиниць, які будуть поставлятися на особливих умовах, говориться в прес-релізі, який опинився у розпорядженні видання UaMotors.

Щоб забронювати новий Jeep Commander, зацікавленим особам необхідно буде зайти на спеціальний сайт. Сума в розмірі 5000 реалів або близько 30 000 грн. буде стягуватися за замовлення, який також може бути виконаний через дилерську мережу Jeep. Після оплати депозиту покупець отримає електронного листа з підтвердженням замовлення й, якщо він скоїв попередню покупку в Інтернеті, йому буде запропоновано піти в магазин, щоб завершити покупку.

Ще одна важлива інформація про Jeep Commander, яка прийшла з оголошенням про старт попередніх замовлень, – це технічні характеристики. Як і Compass, на базі якого він створений, новий 7-місцевий позашляховик компанії буде оснащений бензиновим або турбодизельним двигунами, а також запропонує як передньо-, так і повнопривідну версії.

Таким чином, під капотом може з’явитися бензиновий 1.3 turbo flex і дизельний 2,0-літровий турбоагрегат, ймовірно, зі спеціальною налаштуванням для більшої моделі. Відповідно, трансмісія повинна бути 6-ступінчастою механічною або 9-ступінчастою автоматичною. Модель також оснащується електронним стоянковим гальмом, асистентом спуску, перемикачами режимів руху і функцій 4WD Low і 4WD Lock.

До перших проданим екземплярів буде поставлятися «вітальний набір», що складається з шкіряного чемодана з логотипом і назвою моделі, а також комплекту Труссо (обов’язково з гігієнічними продуктами Jeep).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Jeep

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024