Назвали 5 кросоверів з вічною підвіскою

0
1194

Відкриває рейтинг Hyundai ix35 . Маючи в розпорядженні пів мільйона гривень можна знайти практично всі модифікації моделі – з механікою і автоматом, 4×4 і з рідкісним у нас дизелем (до речі, непоганим). Підвіска машини вкрай надійна, але серед частих проблем можна виділити невеликий ресурс пиляків, стійок стабілізатора і задніх сайлентблоков. Частина проблем була вирішена до 2012 року, а тому рекомендується вибирати екземпляри 2013-2014 років з пробігами 80-90 тис. кілометрів.

Японський Mitsubishi ASX має вкрай надійну підвіску, якщо не брати до уваги стійки і втулки стабілізаторів, які при регулярній їзді по трясучий поверхнях стають витратні матеріали. Після 120-150 тис. Кілометрів пробігу може знадобитися заміна сайлентблоков, запресованих в важелі і амортизаторів. Серед двигунів краще вибирати 1,8- і 2,0-літрові агрегати, а ось 114-сильний 1,6 не можна назвати безпроблемним.

За пів мільйона гривень можна придбати рестайлінговий Volkswagen Tiguan першої генерації 2012-2013 років. Практично всі комбінації «мотор-коробка» доступні, так само як і повний привід. Пробіги в діапазоні 70-110 тисяч км. Фахівці радять вибирати моделі з перевіреним 2,0-літровим двигуном в поєднанні з АКПП Aisin. До підвісці же питань немає, і її часто називають близькою до ідеальної – в тому числі по керованості. Всі елементи служать 100-150 тисяч км, навіть в задній багаторичажка.

Вкрай популярний Renault Duster має дуже надійну підвіскою. Слабкими місцями можна назвати втулки і стійки стабілізатора, а в іншому проблем не буде 80-100 тис. Кілометрів. Звичайно, по оснащенню Duster далеко не чемпіон, зате дуже приємні ціни. За мільйон віддають зовсім свіжі машини 2-4 років з пробігами менше 50 тисяч. Серед двигунів краще вибрати не самий потужний, але надійний 1,6-літровий варіант, адже він менш вимогливий, ніж дволітровий. У дизеля 1.5 занадто чутлива паливна апаратура – літр лівої солярки може засудити форсунки.

Очолив рейтинг Suzuki Grand Vitara . Вкрай надійний і невибагливий автомобіль з мінімумом нарікань до підвіски. У всіх коробок передач репутація прекрасна. З моторів краще уникати примхливого 1.6, віддавши перевагу масовим 2.0 або 2.4. Проблем з даними двигунами не особливо багато і їх ресурс може йти далеко за 300 тисяч км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!