Європейський Kia Sportage нового покоління представлять в Мюнхені

0
1292

IAA 2 021 – це захід, на якій Kia представляє європейську версію абсолютно нового Sportage. Позашляховик відразу ж дебютує як гібрид.

В середині цього року Kia опублікувала перші фотографії міжнародної версії нового Sportage. Позашляховик дебютує на виставці IAA в Мюнхені, яка відкриє свої двері в перший тиждень вересня.

За словами представників Kia, це перший автомобіль Sportage, повністю орієнтований на європейський ринок. У будь-якому випадку, це не довга версія, яка вже доступна на батьківщині марки. Hyundai Tucson, споріднена модель Kia Sportage, також має короткий і довгий варіанти. Довгий Tucson, як і довга версія нового Sportage, має колісну базу 2,76 метра і довжину близько 4,65 метра. А укорочена версія моделі для європейського ринку розтягнеться в довжину до близько 4,5 метра і отримає колісну базу 2,68 метра.

Sportage, призначений для Європи, буде приводитися в рух 1,6-літровим T-GDI потужністю 180 к.с. і дизельним 2,0-літровим двигуном потужністю 186 к.с. Kia вже вказала, що модель в будь-якому випадку також буде доступна у вигляді підключається гібрида. Про цю версію відомо, що вона буде мати електродвигун потужністю 90 к.с. і акумуляторну батарею на 13,8 кВт / год. Підключається гібрид Hyundai Tucson має такий же акумулятор і не менш потужний електродвигун. Тому ми припускаємо, що двигун внутрішнього згоряння в Sportage PHEV, як і в Tucson PHEV, являє собою 1,6 T-GDI, який доводить потужність системи до 265 к.с. і 350 Нм. Для довідки: що підключається гібрид Tucson проїжджає 62 кілометри на одній зарядці акумулятора.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!