Німці представили електромобіль з батареєю на даху (ФОТО)

Головна фішка цього малюка в тому, що батареї змінні, причому власник може сам вирішувати скільки батарей йому потрібно.

0
426

Німецька компанія ACM представила свій компактний міський електромобіль City One. Не дивлячись на спартанські інтер’єр і екстер’єр, автомобільчик вийшов дуже універсальним. У ньому можна як перевезти 4 чоловік (хоча бічних дверей 3), так і скласти задні сидіння щоб перетворити малюка у вантажівку, – повідомляє infocar .

Однак головна фішка City One це змінні батареї. 4 з них знаходяться в його багажнику. Їх ємності в 10 кВтг досить для пробігу до 240 км. Але якщо цього не досить – можна доукомплектувати машину багажником на дах – ще 2 батареї збільшать заявлений пробіг до пристойних 360 км. Максимальна швидкість 110 км / год. Цей електромобіль явно не для німецьких автобанів, однак якщо потрібно буде, то він буде себе почувати там непогано.

ACM City One це практичність в чистому вигляді. При довжині в 3,6 метра він має об’єм багажника в 400 літрів. А якщо скласти сидіння, перетворивши його в електричний вантажівка, то ви отримаєте пристойні 1450 літрів і рівну підлогу.

Цей компактний електричний автомобільчик вже представили, проте його виробництво почнеться лише в 2024 році на заводі Magna. Очікується, що ціна буде складати 10-15 тисяч євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!