Німці представили електромобіль з батареєю на даху (ФОТО)

Головна фішка цього малюка в тому, що батареї змінні, причому власник може сам вирішувати скільки батарей йому потрібно.

0
426

Німецька компанія ACM представила свій компактний міський електромобіль City One. Не дивлячись на спартанські інтер’єр і екстер’єр, автомобільчик вийшов дуже універсальним. У ньому можна як перевезти 4 чоловік (хоча бічних дверей 3), так і скласти задні сидіння щоб перетворити малюка у вантажівку, – повідомляє infocar .

Однак головна фішка City One це змінні батареї. 4 з них знаходяться в його багажнику. Їх ємності в 10 кВтг досить для пробігу до 240 км. Але якщо цього не досить – можна доукомплектувати машину багажником на дах – ще 2 батареї збільшать заявлений пробіг до пристойних 360 км. Максимальна швидкість 110 км / год. Цей електромобіль явно не для німецьких автобанів, однак якщо потрібно буде, то він буде себе почувати там непогано.

ACM City One це практичність в чистому вигляді. При довжині в 3,6 метра він має об’єм багажника в 400 літрів. А якщо скласти сидіння, перетворивши його в електричний вантажівка, то ви отримаєте пристойні 1450 літрів і рівну підлогу.

Цей компактний електричний автомобільчик вже представили, проте його виробництво почнеться лише в 2024 році на заводі Magna. Очікується, що ціна буде складати 10-15 тисяч євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.