Українцям назвали кращі старі авто, які можна купити за $ 3 000

0
567

Про те, що придбати стару машину в нашій країні не становить жодних труднощів, але якщо в гаманці сума не перевищує еквівалент в 3 000 доларів США, або трохи менше 80 000 гривен, то зупинити свій вибір на чомусь гідному досить складно, і тому експерти радять певні, перевірені часом моделі, пише «Стіна» .

10. Наприклад, « Geely MK «, вироблений в 2008-му році. Це відносно нова і бюджетна машина, а двигуна, об’ємом в 1,5 або 1,6 літра має вистачити для будь-яких поїздок в умовах міста. Але, у цього авто не найкраща ізоляція від шуму в салоні, і така ж марна антикорозійний захист.

9. У « Chevrolet Aveo «, доступного в кузовах хетчбек або седан, теж є свої мінуси – не найбільш економічний силовий агрегат, і тому після покупки краще відразу перейти на газ.

8. « Hyundai Sonata » є сучасним авто, зі своєрідним візуальним стилем і гарною якістю зборки – на порядок вище, ніж у попередніх представників, але найслабше місце: якість нанесення фарби на кузов.

7. Незважаючи на те, що « Daewoo Nubira » часто трапляється на українських дорогах, знайти авто в хорошому стані можна після довгих зусиль. Машина відрізняється комфортним салоном, а силовий агрегат дозволяє прискоритися до 100 кілометрів на годину, всього за 10 секунд.

6. « Volkswagen Golf «, 1998 року виробництва, по праву вважають простим і надійним авто, але тільки якщо зможете відшукати екземпляр в доброму стані, і з показаннями на одометрі менше 1 мільйона кілометрів.

5. « Suzuki Swift «, 2000-х років випуску, може підійти виключно жителям міста, оскільки під капотом у цієї машини розмістили дуже малопотужний мотор.

4. « Ford Mondeo » і « Ford Scorpio «, спущені з конвеєра в 90-х роках минулого століття, все ще вражають не стільки своєю начинкою салону, скільки двигуном під капотом, але «живе» авто знайти дуже складно.

3. « Opel Vectra » та « Opel Omega 3 » – якщо знайдете машину без проіржавілих порогів і арок, то авто все ще зможе порадувати величезним набором функцій, як і досить непоганим дизайном, але є і мінус – неекономічний витрата.

2. А ось « Mitsubishi Carisma » – надійне і безвідмовне авто з гармонійним зовнішнім виглядом, стабільно працюючої коробкою перемикання передач, надійної трансмісією і потужним двигуном.

1. У лідерах – « Honda Civic » і « Honda Accord «, є найоптимальнішими і недорогими машинами, які подарують неповторні відчуття, якщо враховувати «преміальність» салону. Крім того, «Civic» оцінять любителі спорткарів. Але величезний мінус – за 80 000 гривен, купити можна тільки екземпляри не пізніше 1997 року випуску.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!