Бренд Lexus вивів на тести позашляховик LX нового покоління

0
473

У розпорядженні порталу TFLtruck виявилися перші шпигунські фотографії прототипу нового позашляховика Lexus LX.

Важко закамуфльований прототип нового Lexus LX був помічений на одній з трас в передмісті-Лонг-Біч, в штаті Каліфорнія. У виданні зазначають відразу кілька причин, за якими сфотографований автомобіль є саме новою моделлю LX. Так, за тестовим прототипом постійно рухався хетчбек Toyota Yaris, який, найімовірніше, виступав в ролі машини супроводу. При цьому обидва транспортні засоби були з номерами штату Техас, де у японської марки є власний технічний центр.

Крім цього, тестовий позашляховик візуально можна порівняти за габаритами з новим Toyota Land Cruiser 300 , з яким він розділить головні вузли, а також агрегати. І, нарешті, на одній із фотографій, незважаючи на захисний камуфляж, можна побачити обриси величезної фірмової радіаторної решітки бренду Lexus .

Раніше повідомлялося, що флагманська модель марки Lexus нової генерації дебютує в кінці 2021 року або на початку 2022 року. Вона розділить силову гаму з моделлю Toyota Land Cruiser 300 , куди входить 3,5-літровий бензиновий твін-турбо мотор V6 потужністю 420 к.с., а також турбодизель агрегат робочим об’ємом 3,3-літра, що розвиває на російській версії моделі 299 к .с. Обидва двигуни працюють в парі з 10-ступінчастою АКПП і системою повного приводу. Крім цього, не виключається і поява версії Lexus LX з гібридною силовою установкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!