Ford Mustang отримав нову спеціальну версію

0
98

Новинка виконана в стилістиці моделі Mustang LX 5.0 Convertible 90-х років минулого століття.

У 1992 році в модельному ряду компанії Ford з’явився так званий feature car – це кабріолет моделі Mustang на платформі Ford Fox з довгим найменуванням Vibrant White Mustang LX 5.0 Limited Edition Convertible . Таких автомобілів тоді випустили тільки 1500 одиниць, і в історію вони потрапили під позначенням Triple White Fox , так як їх кузов, інтер’єр і складний дах були пофарбовані в білий колір. Тепер же у цій версії з’явився спадкоємець – це сучасне виконання під назвою Mustang Ice White Edition .

По суті, Ice White Edition являє собою всього лише стайлінг-пакет, який запропонують для версій Mustang EcoBoost і Mustang GT Premium . Перші машини в ексклюзивному кольорі Oxford White з’являться в американських дилерів марки Ford на початку наступного року і будуть виділятися в тому числі «освітленим» ліхтарями, 19-дюймовими колісними білими дисками в вінтажному стилі, а також білими шильдиками.

Але салон версій Ice White Edition буде двоколірним. Головним відтінком вибрали чорний, при цьому білий Oxford White використовували для вставок на дверях і кріслах, а також для прострочки на центральній консолі і передньої панелі. Зробити інтер’єр машини ще більш «холодним» покликана алюмінієва декоративна накладка.

Так як пакет Ice White Edition пропонується для Mustang EcoBoost і Mustang GT Premium , то клієнт отримає свій автомобіль або з «турбочетвіркою» 2.3 (314 к.с. і 374 Нм), або з атмосферним мотором V8 5.0 (466 сил і 569 Нм) . Обидва силові агрегати поєднуються з 6-ступінчастою МКПП (у GT Premium того ж є функція узгодження оборотів), але за доплату можна придбати 10-діапазонну АКПП SelectShift з підрульовими пелюстками.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!