Компанія Kia розробляє новий флагманський кросовер

0
364

Новий флагманський кросовер корейської марки отримає семимісний салон, брутальний дизайн і цілий набір сучасних систем.

Незважаючи на те, що новий флагманський кросовер буде повністю електричним, модель отримає класичний дизайн автомобіля з двигуном внутрішнього згоряння. Кросовер має звичний капот і об’ємний багажник.

Шпигунські фото: Kia EV7

Продажі моделі під робочою назвою EV7 повинні початися в 2024 році. Поки що автовиробник представив лише одне нечітке зображення моделі, на основі якого фахівці Motor.es створили рендерние зображення.

Рендери Kia EV7. Зображення: Motor.es

На даний момент відомо, що всі електричні моделі KIA в доступному для огляду майбутньому будуть будуватися на глобальній модульній платформі Electric Global Modular Platform (E-GMP) , яка була створена у співпраці з фахівцями Hyundai. На базі цієї архітектури можна створювати як передньопривідні, так і повнопривідні автомобілі.

Примітно, що не так давно фотошпигунів вдалося сфотографувати закамуфльований прототип EV7 , який проходив дорожні випробування. Автомобіль отримав високо розташовану оптику і величезні двері багажного відділення. Примітно, що аналогічний кросовер з’явиться і у Hyundai . Південнокорейська компанія розробляє Ioniq 7 , дебют якої запланований на 2024 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!