Названо 5 недорогих б/у іномарок для дівчат

0
200

Важливим критерієм пошуку при виборі автомобіля для дівчини залишаються компактність кузова, маневреність, економічність і гарний зовнішній вигляд.

Mazda 3 II (BL) Рестайлінг  – автомобіль який часто вибирають за його привабливий зовнішній вигляд. Завдяки невеликим габаритам їм легко управляти в міських умовах, а велика моторна лінійка дозволить комфортно почувати себе на трасі. В автомобіль встановлюють двигуни 1,6 літра на 105 сил, 2,0 літра на 150 сил, 2,3 літра на 260 сил. Варто відзначити, що є варіанти як з «механікою», так і з «автоматом».

Nissan Juke I  – міський економічний кросовер, з безліччю опцій. Автомобіль відрізняється більшим дорожнім просвітом в 180 мм. Це дозволяє йому паркуватися і їздити в менш доступних місцях. Під капотом моделі знаходиться 1,6-літровий мотор потужністю 117 кінських сил, пару якому може становити механічна і автоматична коробка передач.

Kia Picanto III є ідеальним автомобілем, який підходить для жінок. Модель відмінно себе почуває в міському потоці, при цьому споживаючи зовсім небагато палива. Тут встановлюється мотори 1,0 MPI на 67 к.с. і 1,2 MPI на 84 к.с., що працюють в парі з «автоматом».

Opel Corsa D Рестайлінг I  відмінно підійде для жінок. Хороша динаміка і вміння добре тримати дорогу, є головними плюсами даної моделі. Найчастіше на дорогах зустрічаються авто з 1,0-літровим мотором на 65 кінських сил, 1,2 літра на 85 сил, і 1,4 на 100 сил. Коробка може бути механічною і автоматичною.

Останнім у списку стоїть Ford Fiesta Mk6. Модель відрізняється хорошою шумоізоляцією, невеликою витратою палива і об’ємним багажником. Підтримані версії найчастіше мають мотор на 1,2 літра і 82 сили, а також 1,4 літра 96 сил. Коробка може бути автоматичною і механічною.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!