Авто

Назвали 10 компактних автомобілів для міста, яким не страшні пробки

Share

Компактні автомобілі дозволяють проїжджати по вузьких вулицях, паркуватися в будь-яких місцях і економити на паливі. Про кращих моделях для міста повідомляє «Твоя МАШИНА» .

1. Fiat 500

Автомобіль привертає чарівним дизайном і широким списком оснащення. Модель вважається кращою малолітражкою – довжина 3,5 метра дозволяє вписатися в будь-які умови. Багажника на 185 літрів вистачає на похід в магазин, але додатковий простір можна отримати, якщо скласти заднє сидіння.

2. Opel Corsa

Останнє покоління стало більш стильним і спортивним. Довжина становить трохи більше 4 метрів, але машина все одно дуже маневрена. Сенсорна захист з боків і система попередження про «сліпих» зонах роблять поїздку ще безпечніше.

3. Volkswagen Polo

Модель користується попитом в Європі завдяки поєднанню комфорту, сучасного дизайну і хорошої якості. Серед списку оснащення слід виділити настроюється освітлення, зручні сидіння з поперекової опорою, хорошу аудіосистему і інтелектуальний комплекс Car-Net, функції екстреного гальмування і виявлення пішоходів ідеально підходять для міста.

4. Hyundai i10

Ідеальна машина – доступна, швидка, надійна і простора. Довжина становить 3,5 метра, ширина – 1,5 метра, але внутрішній простір здається більше, ніж є насправді. Особливо радує багажник на 252 літра, а також гнучке поділ багажника на два рівня і вибір між 4- або 5-місцевим салоном.

5. Audi A1

Дизайн елегантний, спортивний і молодіжний. При цьому оснащення виграє на тлі машин-конкурентів. Однак і ціна чимала – ця модель одна з найдорожчих в своєму секторі. Але вартість обгрунтована.

6. SEAT Ibiza

Останнє покоління стало більш практичним за рахунок збільшився внутрішнього простору в порівнянні з попередником. Так, багажник вміщає 355 літрів. Також прилад має функцію екстреного гальмування в місті, розпізнаванням навколишнього середовища, підсилювачем GMS і можливістю підключення до трьох платформ смартфонів.

7. Volkswagen e-Up

Запас ходу 260 км дозволяє виїхати за межі міста, а знаходити зарядні станції можна за допомогою функції Maps & More. Стандартне обладнання включає в себе нагадування про дорожні знаки, кілька подушок безпеки, шість динаміків і всебічну підтримку смартфонів.

8. Renault Zoe

Справжній електромобіль для народу. Машина недорога, має все необхідне оснащення, компактна і приємна зовні. При цьому не заощадили на безпеці – вона високо оцінюється за системою Euro NCAP.

9. SEAT Mii Electric

Автомобіль можна зарядити на 80% приблизно за годину, повної зарядки при цьому вистачає на цілих 350 км. Головною перевагою моделі стало співвідношення ціни і якості.

10. Toyota Yaris

З самого початку Yaris мав велику перевагу – доступністю у вигляді гібрида. Особливо електрифікований привід корисний для компактних міських автомобілів. Обсяг багажника становить 286-768 літрів. Безпека забезпечує пакет Toyota Safety Sense.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

У МВС попередили водіїв про заміну документів, що робити

Понад 55 тисяч автомобілів вже знайшли своїх нових власників завдяки напрочуд простій та інноваційній послузі "Дії". Це…

27.04.2024

З’явилися перші фотографії нового Bugatti

Bugatti готується представити наступника Veyron та Chiron і, схоже, вже тестує прототипи на вулицях. Деталі…

27.04.2024

Volvo зіштовхнула у краш-тесті найменший і найбільший електрокари (відео)

Так компанія вирішила продемонструвати безпеку всього модельного ряду. Тест виконали на випробувальному полігоні марки. Для…

27.04.2024

Toyota відродить хетчбек Starlet (фото)

Toyota припинила випуск хетчбека Starlet ще в кінці 90-х, але в 2020-му році машину воскресили…

27.04.2024

Оновлення даних у ТЦК з 18 травня: чи зможуть забрати в ухилянтів квартиру та авто

Після набрання чинності новим законодавством про мобілізацію, неявка до ТЦК може стати приводом для арешту та подальшого…

27.04.2024

Названий найнадійніший двигун Toyota у 2024 році

Більшість моторів Toyota здатні похвалитися куленепробивною репутацією з точки зору надійності, з якою можуть конкурувати…

27.04.2024