Назвали 10 компактних автомобілів для міста, яким не страшні пробки

0
120

Компактні автомобілі дозволяють проїжджати по вузьких вулицях, паркуватися в будь-яких місцях і економити на паливі. Про кращих моделях для міста повідомляє «Твоя МАШИНА» .

1. Fiat 500

Автомобіль привертає чарівним дизайном і широким списком оснащення. Модель вважається кращою малолітражкою – довжина 3,5 метра дозволяє вписатися в будь-які умови. Багажника на 185 літрів вистачає на похід в магазин, але додатковий простір можна отримати, якщо скласти заднє сидіння.

2. Opel Corsa

Останнє покоління стало більш стильним і спортивним. Довжина становить трохи більше 4 метрів, але машина все одно дуже маневрена. Сенсорна захист з боків і система попередження про «сліпих» зонах роблять поїздку ще безпечніше.

3. Volkswagen Polo

Модель користується попитом в Європі завдяки поєднанню комфорту, сучасного дизайну і хорошої якості. Серед списку оснащення слід виділити настроюється освітлення, зручні сидіння з поперекової опорою, хорошу аудіосистему і інтелектуальний комплекс Car-Net, функції екстреного гальмування і виявлення пішоходів ідеально підходять для міста.

4. Hyundai i10

Ідеальна машина – доступна, швидка, надійна і простора. Довжина становить 3,5 метра, ширина – 1,5 метра, але внутрішній простір здається більше, ніж є насправді. Особливо радує багажник на 252 літра, а також гнучке поділ багажника на два рівня і вибір між 4- або 5-місцевим салоном.

5. Audi A1

Дизайн елегантний, спортивний і молодіжний. При цьому оснащення виграє на тлі машин-конкурентів. Однак і ціна чимала – ця модель одна з найдорожчих в своєму секторі. Але вартість обгрунтована.

6. SEAT Ibiza

Останнє покоління стало більш практичним за рахунок збільшився внутрішнього простору в порівнянні з попередником. Так, багажник вміщає 355 літрів. Також прилад має функцію екстреного гальмування в місті, розпізнаванням навколишнього середовища, підсилювачем GMS і можливістю підключення до трьох платформ смартфонів.

7. Volkswagen e-Up

Запас ходу 260 км дозволяє виїхати за межі міста, а знаходити зарядні станції можна за допомогою функції Maps & More. Стандартне обладнання включає в себе нагадування про дорожні знаки, кілька подушок безпеки, шість динаміків і всебічну підтримку смартфонів.

8. Renault Zoe

Справжній електромобіль для народу. Машина недорога, має все необхідне оснащення, компактна і приємна зовні. При цьому не заощадили на безпеці – вона високо оцінюється за системою Euro NCAP.

9. SEAT Mii Electric

Автомобіль можна зарядити на 80% приблизно за годину, повної зарядки при цьому вистачає на цілих 350 км. Головною перевагою моделі стало співвідношення ціни і якості.

10. Toyota Yaris

З самого початку Yaris мав велику перевагу – доступністю у вигляді гібрида. Особливо електрифікований привід корисний для компактних міських автомобілів. Обсяг багажника становить 286-768 літрів. Безпека забезпечує пакет Toyota Safety Sense.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!