Показали перші зображення нового Renault Logan Stepway

Виробництво нових Logan і Sandero буде налагоджено на заводі АвтоВАЗу вже в 2022 році.

0
875

Дизайнери представили свої рендерні зображення нового крос-седана Renault Logan Stepway, повідомляє  «Твоя МАШИНА».

Не так давно Фотошпигуни опублікували знімки нового Renault Logan Stepway, який зараз тестується і, спираючись на ці фото, дизайнери створили рендери новинки.

Бюджетні хетчбек Sandero і седан Logan нового покоління були офіційно представлені у вересні 2020 року під брендом Dacia. Також була представлена ​​крос-модифікація хетчбека з приставкою Stepway. Тепер версію з підвищеною прохідністю готується отримати і седан.

Незважаючи на погану якість знімків, на колісних арках можна помітити нефарбовані пластикові арки, також видніються декоративні пластикові елементи в нижній частині дверей і новий задній бампер з масивної контрастною вставкою. Помітно збільшений кліренс в порівнянні з попередником – у актуального Logan Stepway дорожній просвіт становить 195 мм.

Нові Logan і Sandero отримають модульну платформу CMF-B, на якій побудований Renault Clio п’ятого покоління і кросовер Captur. Також збільшилися габарити седана: довжина збільшилася на 36 мм до 4396 мм, а кліренс становить 161 мм. Також варто відзначити, що дорожній просвіт крос-хетчбека Dacia Sandero Stepway становить 174 мм.

Виробництво нових Logan і Sandero буде налагоджено на заводі АвтоВАЗу вже в 2022 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!