Якісні, але непопулярні: складено рейтинг недооцінених автомобілів

Назвали найбільш недооцінені автомобілі на вторинному ринку України.

0
382

Десь спірна зовнішність або не найвидатніша динаміка, але зламатися вони можуть, тільки якщо домагатися цього спеціально. Фахівці склали список недооцінених авто. Рейтинг опублікував портал «Твоя машина».

Citroen C4

Citroen C4 проїжджають до 250-300 тисяч кілометрів без серйозних поломок при грамотному обслуговуванні.

Машину в хорошій комплектації на «автоматі» можна знайти приблизно за 5000 доларів. Попит на них не можна назвати великим, тому в продажу багато гідних екземплярів з мінімальним пробігом.

Opel Mokka

Ці кросовери рідко продаються в Україні і не отримали великої народної любові.

Під капотом можуть розташовуватися двигуни об’ємом від 1.4 до 1.8 літра з непоганими АКПП, завдяки яким Mokka спокійно доживає до пробігу в 200 000 км без особливих проблем.

Єдиною проблемою є модуль запалювання, поміняти який доведеться, якщо не стежити за якістю палива.

Nissan tiida

Tiida майже не ламається, якщо стежити за рівнем рідин і вчасно міняти масло. Якщо купувати автомобіль першого і другого покоління з пробігом не менше 150 000 км не хочеться, можна подивитися на третю генерацію моделі.

Suzuki Grand Vitara

Практика показує, що Grand Vitara зберігаються дбайливо і їздять відносно мало, а на вторинному ринку їх продають за ціною трохи нижче ринкової. На більшості автомобілів встановлений двигун 2,4 літра, хороший, нехай і не найшвидший «автомат» і надійна кліматична система.

Subaru Tribeca

У Subaru є витривалий двигун 3,6 літра потужністю 258 к.с., відмінна шкіра в салоні, хороша, надійна АКПП і здатність перетравлювати 95 бензин з будь-яких заправок, але слабким місцем є модулі запалювання, які вкрай недешеві.

Pego 4007

Знайти цей автомобіль з хорошою комплектацією, двигуном і приємним салоном на вторинному ринку нескладно – машини з мінімальним пробігом і кількістю власників продають досить часто.

Cadillac SRX

Перше покоління цієї моделі було не зовсім вдалим, а в другому американці з Cadillac пішли на серйозний експеримент. У машини змінилася зовнішність і технічна частина.

Можна підшукати машину з пробігом 65-70 тисяч км. з хорошим двигуном об’ємом 3 літри і потужністю в 249 к.с.

Chrysler 300C

Добротний американський седан позиціонували як відповідь німецької «великій трійці», але наздогнати ці машини по продажам в Україні компанія не змогла.

Машин першого і другого поколінь в країні досить по гуманним цінами. Але ось запчастини тільки на замовлення. Бонус – хороший, тяговітий двигун 3.6 літра потужність 290 л.с і брутальна зовнішність, виділяє автомобіль з потоку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!