Дизайнери показали нову Hyundai Creta в преміальному тюнінгу

0
652

Кросовер Hyundai Creta другої генерації є однією з найцікавіших новинок на ринку. Автомобіль отримав вкрай цікаву зовнішність і дизайнери порталу «Колеса.ru», вирішили представити, як буде виглядати автомобіль в спортивній модифікації.

Дизайнери вирішили представити, як буде виглядати автомобіль в спортивній версії. Фахівці вважають, що модель могла б отримати повністю новий передній бампер з масивними повітрозабірниками і контрастною вставкою по центру, яка по дизайну буде пов’язана з формою решітки радіатора. На порогах могли б красуватися нові накладки. На задньому бампері можна помітити чотири патрубки вихлопної системи. Екстер’єр доповнили б нові колісні диски.

З технічної точки зору нова Creta не відрізняється від моделі минулого генерації. Кросовер може оснащуватися 1,6-літровим 123-сильним двигуном Gamma або 2,0-літровим мотором Nu потужністю 149 к.с. В якості трансмісії пропонується 6-ступінчаста АКПП або МКПП. Та й ходова частина не змінилася, передня підвіска типу McPherson з пружинами і стабілізаторами поперечної стійкості, задня ж може бути многоричажной (у версії з повним приводом) або з напівзалежної балкою (передньопривідний варіант).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!