Nissan придумав альтернативу новому Qashqai (Фото)

0
1217

Трохи більше ніж 10 років тому компанії Nissan і Dongfeng створили марку Venucia. Спочатку під цим брендом виходили перелицьовані моделі Ніссан, а потім компанія почала випускати власні автомобілі на перевірених японських агрегатах. Першим став кросовер Star, який надійшов у продаж у 2020 році. Тепер китайці готуються представити ще одну новинку, яка також приєднається до популярного сегменту кросоверів.

Автомобіль отримав назву V-Online і дебютує вже найближчим часом. Поки що компанія розкрила деякі технічні характеристики моделі та показала її на тизерах. Відомо, що новинку побудовано на тій самій платформі, що і Venucia Star. Кросовер завдовжки – 4562 мм при колісній базі 2700 мм. Ширина і висота становлять 1917 і 1617 мм відповідно. Тобто за своїми габаритами модель можна порівняти з новим Nissan Qashqai.

Автомобіль має стильний і сучасний вигляд. Він отримав незграбний кузов з оригінальними виштамповками з боків, вузьку світлодіодну оптику, масивну решітку радіатора та спойлер на даху. Головною “фішкою” салону V-Online став величезний екран, який поєднує в собі цифрову приладову панель і мультимедійну систему. Кабіна майже позбавлена фізичних кнопок і все керування функціями здійснюється за допомогою сенсорів.

Під капотом новинки встановлено 1,5-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 190 к.с. (260 Нм). Також запропонують гібридну версію моделі на основі того самого мотора, який доповнять 48-вольтовим стартер-генератором. Привід у кросовера тільки передній. Автомобіль пропонуватимуть лише на ринку Китаю. Його вартість стартує від 19 500 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!