Компанія BMW представила рестайлінговий електричний кросовер BMW iX3

0
30

Компанія BMW представила оновлений електрокроссовер iX3. Кросовер, який представили не так давно – влітку минулого року, отримав трохи перероблений дизайн екстер’єру, розширений список опцій і нові медіа технології в салоні.

Спереду рестайлінговий iX3 можна відрізнити по звуженою головній оптиці, більш «агресивного» бамперу з іншими повітрозабірниками і злегка збільшеною решітці радіатора. Ззаду також з’явився перероблений бампер з дифузором, змінилася графіка ліхтарів. Опціональні світло-блакитні акценти, що відрізняють електрокар від модифікацій з ДВС, залишилися, але змінили розташування.

Інтер’єр iX3 «освіжили» новим селектором трансмісії, новим рульовим колесом, обробкою сидінь перфорованою шкірою Sensatec, злегка зміненою центральною консоллю і сенсорним дисплеєм мультимедійної системи, діагональ якого з оновленням зросла до 12,3 дюйма.

Силову установку оновлення не торкнулося: iX3 як і раніше оснащується 286-сильним електродвигуном (400 Нм), встановленим на задній осі. Харчується він від літій-іонної батареї ємністю 80 кіловат-годин. З такою установкою кросовер прискорюється з місця до 100 км / год за 6,8 секунди, а запас ходу на одному заряді складає до 460 кілометрів по циклу WLTP, уточнює speedme.ru .

Виробництво новинки продовжиться на спільному підприємстві BMW і Brilliance в китайському Шеньяні, де збирають і дорестайлинговую версію. Звідси електрокроссовер поставляють не тільки на місцевий ринок, а й в інші країни. У Росії BMW iX3 поки не представлений.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!