Компанія Audi представила електричний концепт-кар Skysphere

0
155

Компанія Audi провела онлайн-презентацію Skysphere – першого з трьох електричних концептів, які дають розуміння про те, якими будуть електрокари німецької марки в майбутньому. Новинка отримала автопілот і здатна змінювати колісну базу в межах 250 міліметрів.

Стилістично Skysphere ( «Небесна сфера») принципово відрізняється від актуальних серійних моделей Audi. Решітка радіатора за непотрібністю відсутній. Замість неї застосували велику світлову панель у всю ширину кузова.

Трохи нижче розташувався спойлер, а над панеллю відзначимо незвичайні для цього виробника дуже вузькі фари. Задня частина кузова практично симетрична з передньої: передбачена також світлова панель і світиться логотип бренду.

Audi Skysphere відповідає четвертому рівню автономності. При активізації режиму автопілота рульове колесо забирається під передню панель, а педалі – в підлогу. Такий рівень автономності означає, що в більшості дорожніх ситуацій Skysphere може їхати без участі водія. На всю ширину салону перед водієм і пасажиром передбачений суцільний РК-дисплей.

Audi Skysphere приводиться в рух електромотором потужністю 623 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Концепт-кар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за чотири секунди. При цьому вага автомобіля становить 1,8 тонни. Одного заряду батареї (80 кВт · год) вистачає до 500 кілометрів шляху.

Публічна прем’єра Skysphere відбудеться на початку вересня в рамках автосалону в Мюнхені. Трохи пізніше компанія представить ще дві новинки з трьох анонсованих – ліфтбек Grandsphere і кросовер Urbansphere .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!