Renault Clio EV показали на рендерних зображеннях

0
78

Французька компанія не відстає від конкурентів і впевнено електрифікує свою продукцію. У лінійці бренду є відразу три суперміні R5 і Zoe на батарейках, а також Clio з двигуном ICE з його більш ніж 30- річною історією і відданими шанувальниками. Незалежні дизайнери вирішили представити майбутнє моделі, випустивши ренденрие зображення автомобіля, на яких зображено шосте покоління автомобіля як BEV.

Новий проект створювався під егідою Центру дизайну Renault у Франції при Школі дизайну Strate, а його учасниками стали студенти-дизайнери Тітуан Лемаршана і Гійом Мазероль і Сезар Барро. Купировал процес створення рендерів старший дизайнер екстер’єру в Renault Марко Брунон.

На випущених зображеннях продемонстрований концептуальний автомобіль з унікальними пропорціями, великими колесами, величезною площею скління і рядом досить агресивних деталей. Студенти взяли в основу проекту ідею об’єднати прозору середню структуру між передньою і задньою панелями кузова, що символізує подвійні електродвигуни, розташовані кожен на одній осі.

Електрокар отримав короткий капот, сильно нахилене лобове скло, скляні двері, світлодіодну оптику в стилі концепту Renault Megane eVision 2020 року спереду і задні ліхтарі, схожі з R5 Turbo, а також величезний дифузор і подвійний задній спойлер.

У салоні електрокара передбачені місця для чотирьох пасажирів, причому самі сидіння мають футуристичний дизайн. Передня панель виконана з дерева, а плаваюча центральна консоль відсилає до мови дизайну Renault, на якій практично відсутні фізичні кнопки.

Метою цього проекту було представити новий чотиримісний автомобіль наступного електричної платформі Renault. Результат вийшов вельми вражаюче для команди студентів-дизайнерів, які змогли продемонструвати потенціал електричної мобільності з точки зору форм. Скінчено, малоймовірно, що шоста генерація Clio придбає такі форми, однак не виключено що в майбутньому деякі елементи даного дизайну будуть втілені в життя.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!