Новий Range Rover: перші зображення

0
190

На цьому тижні в мережі були опубліковані свіжі шпигунські фотографії тестових зразків наступного покоління флагманського британського кросовера. Користуючись ними, онлайн-журнал kolesa.ru склав своє уявлення про те, як буде виглядати новинка.

Range Rover нинішнього покоління (четвертого за рахунком) з заводським індексом L405 був офіційно представлений у вересні 2012 року на Паризькому автосалоні. В кінці 2017 го року на Міжнародній виставці в Лос-Анджелесі показали рестайлінгову версію моделі, тепер же підходить час для зміни генерації. Закамуфльовані зразки вже кілька разів траплялися в об’єктив фотошпигунів, і на найсвіжіших фотографіях крізь маскувальну плівку можна розгледіти буквально кілька деталей. Одна з них – нова решітка радіатора з оригінальним малюнком перекладин. За розміром візуально вона практично така ж, як на нинішньому кросовері, швидше за все, фари за формою і розмірами також кардинально не зміняться. Однак у них напевно буде новий малюнок світлодіодних ходових вогнів.

Наші рендери зроблені на основі шпигунських фотографій, тому всі розміри і пропорції кузова відповідають реальному автомобілю. У плані пропорцій новинка практично повторює нинішній Range Rover, при цьому стилістика кузова може стати ближче до моделі Velar. Саме від неї взяті висувні дверні ручки – друга видима деталь кузова нового покоління, яку можна розглянути на шпигунських фото. Що ж стосується задньої частини, то флагманський кросовер збереже вертикальні ліхтарі, так само як і роздільну кришку багажника.

Range Rover п’ятого покоління буде побудований на новій платформі MLA, яка спочатку призначалася для майбутнього Jaguar XJ, від якого в результаті було вирішено відмовитися. Ця візок орієнтована на створення електричних модифікацій, тому кросовер отримає широку гамму гібридних версій. Подібні є і у нинішнього Рендж: так, на нашому ринку представлений варіант 2.0 PHEV з дволітровим бензиновим мотором, загальна віддача силової установки становить 404 к.с. і 640 Нм крутного моменту, а витрата палива в змішаному циклі заявлений на рівні 2,8 л / 100 км.

Прем’єра новинки очікується ближче до наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!